Volkskrant aanbieding

Met een abonnement op de Volkskrant krijg je een totaalpakket. De krant biedt dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, economie, sport, kunst en lifestyle. Je leest het nieuws op papier, maar je krijgt ook toegang tot de speciale website en apps. Kies nu een Volkskrant abonnement en ontvang er een mooi cadeau bij.

 

Bekijk onze Volkskrant aanbiedingen

1. Volkskrant alle acties op een rij.

 

Klik op de pijl of veeg met je vinger over de foto voor de volgende aanbieding.

Volkskrant abonnement

Zoek je een kwaliteitsdagblad met inhoud? Dan is een Volkskrant abonnement iets voor jou. Op Nieuwsbeleving.nl hebben we altijd de beste Volkskrant aanbiedingen voor je. Ontvang de krant digitaal of in je brievenbus en ontvang een mooi welkomstgeschenk. Naast het nieuws vind je boeiende achtergrondverhalen bij de actualiteiten, diverse columns en wetenschappelijke artikelen. Profiteer van de laagste prijs voor een Volkskrant abonnement en kies uit een van onze aanbiedingen. Zit er niks bij? Kijk dan hier eens voor een abonnement.

Voordeelabonnement

 

Neem nu een voordelig Volkskrant abonnement. De beste Volkskrant aanbiedingen verzamelen we op Nieuwsbeleving.nl. Je vindt er altijd de voordeligste abonnementen. Van proefabonnementen tot digitale abonnementen.

 

Ontvang spectaculaire welkomstcadeaus of mooie kortingen op de abonnementsprijs. Regelmatig geeft de Volkskrant mooie welkomstgeschenken weg zoals een nieuwe Samsung Tablet. Alle actuele Volkskrant aanbiedingen vind je hierboven.

 

Digitaal lezen

De Volkskrant heeft niet stilgestaan met de digitale opmars. Daarom kun je tegenwoordig heel gemakkelijk de Volkskrant lezen op je smartphone, tablet of uw computer.

 

Bij een digitaal Volkskrant abonnement krijgt je daarnaast onbeperkt toegang tot het laatste nieuws via de website en de speciale app. Je ontvangt dagelijks de volledige krant digitaal op je tablet, computer of smartphone. Daarnaast kunt je met de speciale Select app alvast 10 artikelen uit de krant van morgen bekijken.

 

Heb je niet zoveel op met een digitaal abonnement? Ook dat is geen probleem. De Volkskrant verschijnt ook nog steeds als papieren editie. Daarnaast zijn er verschillende variaties mogelijk zoals bijvoorbeeld een volledig digitaal abonnement + de papieren extra dikke zaterdageditie.

Welkomstgeschenk cadeau

 

De Volkskrant staat al vele jaren bekend om de mooie cadeaus die de krant aan nieuwe lezers cadeau geeft. Van boeken en staatsloten tot e-readers en tablets. Elke maand zijn er andere aanbiedingen voor nieuwe abonnees.

 

Hoe langer het abonnement dat je afsluit, hoe groter het cadeau. Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Volkskrant aanbieding? Je vind de laatste aanbiedingen altijd bij Nieuwsbeleving.nl.

 

Zit het cadeau van je keuze er dit keer niet bij? Geen enkel probleem. De welkomstcadeaus veranderen regelmatig, waardoor er binnenkort wellicht wel een geschikt cadeau voor je bij zit.

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland? En wilt je graag een tablet of e-reader aanschaffen? Sla dan 2 vliegen in 1 klap door te kiezen voor een Volkskrant abonnement via Nieuwsbeleving.nl.

Geschiedenis

 

Op 2 oktober 1919 werd de Rooms-Katholieke Volkskrant opgericht als weekblad van de katholieke arbeidersbeweging. Al 2 jaar later werd de Volkskrant een dagblad.

 

Pas na de 2e Wereldoorlog werd de Volkskrant een landelijk dagblad met als ondertitel: “Katholiek dagblad voor Nederlanders”. Deze ondertitel verdween in de jaren 60. Het katholiek geloof voerde niet langer de hoofdtoon, maar de krant ging zich met name richten op de hoogopgeleide lezer.

 

De Volkskrant valt vandaag de dag onder de kwaliteitsdagbladen. Naast redacteurs kregen ook academici de ruimte om artikelen en achtergrondverhalen in de krant te schrijven. Naast het dagelijks nieuws is er bij de Volkskrant ook een gedeelte kunst en lifestyle. Zo wil men met name de hoogopgeleide jonge lezers trekken.

 

De Volkskrant verschijnt sinds 2010 op tabloidformaat en is ook verkrijgbaar als digitale editie voor smartphone, tablet of computer. Wil je als hoger opgeleide het laatste nieuws beleven? Dan is een Volkskrant abonnement echt iets voor jou. Op Nieuwsbeleving.nl vind je altijd de beste Volkskrant aanbiedingen met geweldige welkomstcadeaus.

Lees de Volkskrant vanaf 14.95
De Volkskrant krijgt gemiddeld een 8.3 / 10 (46 stemmen)