AD aanbieding

Het AD is, na de Telegraaf, de grootste krant van ons land en verschijnt op maandag tot en met zaterdag. Naast het nieuws uit binnen- en buitenland, sport, economie en cultuur is het AD bekend van de consumententesten. Bekende voorbeelden hiervan zijn de jaarlijkse oliebollentest, de haringtest en de ziekenhuistest.

 

Bekijk onze AD aanbiedingen

AD alle acties op een rij.

 

Klik op de pijl of veeg met je vinger over de foto voor de volgende aanbieding.

AD abonnement

De beste AD aanbiedingen vind je bij Nieuwsbeleving.nl. Zoek je de meest actuele abonnementen op het Algemeen Dagblad? En wil je ook nog eens een leuk welkomstcadeau ontvangen? Dan zit je bij Nieuwsbeleving.nl altijd goed. We hebben verschillende AD abonnementen voor je in de aanbieding.

 

Over het AD

 

Het Algemeen Dagblad is een neutrale krant. In de statuten staat opgenomen dat het nieuws op een betrouwbare en onafhankelijke wijze gebracht moet worden. De krant heeft dan ook geen politieke of religieuze binding.

 

Diverse regionale AD edities

Het AD verschijnt door het hele land, maar kent ook 7 regionale edities, waarvan sommige weer zijn onderverdeeld in lokale edities. Deze regionale edities zijn de Amersfoortse Courant, De Dordtenaar, Groene Hart, Haagsche Courant, Rivierenland, Rotterdams Dagblad en het Utrechts Nieuwsblad.

 

Als abonnee kun je niet kiezen welke editie je ontvangt. Dit is afhankelijk van je woonplaats. Je ontvangt dan dagelijks de landelijke editie plus een extra katern over het regionale en lokale nieuws.

 

De lezers die buiten de regio’s wonen waar het AD regionale edities heeft worden zeker niet vergeten. De landelijke AD-editie is al vele jaren een begrip in Nederland. Waar je ook woont. Het AD brengt je altijd het laatste nieuws. Zowel op papier als digitaal.

Digitale abonnementen

 

Vind je een papieren editie in de brievenbus niet meer helemaal van deze tijd? Wil je liever de krant ontvangen op uw computer, smartphone of tablet? Dan zit je bij het AD helemaal goed. De krant gaat goed met de tijd mee door klanten ook digitale abonnementen aan te bieden.

 

Je kunt kiezen uit verschillende soorten digitale abonnementen. Van maandag tot en met zaterdag krijg je de krant digitaal vanaf 06.00 uur ‘s morgens. Zo kun je direct beginnen met lezen.

 

Beleef het laatste nieuws, de achtergrondverhalen en de columns vanuit je bed, of onderweg naar je werk. Lees het AD op elk moment, op elke plek, via de nieuwe site en apps.

 

Cadeau voor nieuwe abonnees

Het Algemeen Dagblad doet er alles aan om haar positie op de markt te versterken en het ledenaantal van de Telegraaf te benaderen. Met een mooi cadeau hoopt het AD je te overtuigen. In het verleden gaf het AD aan nieuwe abonnees verschillende soorten tablets cadeau. Wat dacht je van een compleet AD abonnement inclusief een nieuwe Samsung tablet?

 

Wil je ook een mooi welkomstgeschenk bij je abonnement op het Algemeen Dagblad? Houdt dan deze pagina in de gaten voor alle actuele AD aanbiedingen met leuke welkomstgeschenken.

Geschiedenis van AD

 

Het Algemeen Dagblad is net na de Tweede Wereldoorlog in 1946 opgericht. De krant werd als zusje van de Nieuwe Rotterdamsche Courant in de markt gezet. Na verschillende fusies en overnames groeide de krant tot begin jaren 80 uit tot de tweede krant van Nederland na de Telegraaf.

 

Vanaf de jaren 80 liepen de abonnees opeens sterk terug. Dit kwam door een koerswijziging waarbij de krant een volledig nieuwe identiteit heeft gekregen en het in de markt werd gezet als echte kwaliteitskrant.

 

Het AD werd al snel ingehaald door de Volkskrant qua aantal lezers. In 2004 werd het roer opnieuw omgegooid. Van de titel “kwaliteitskrant” werd afstand genomen en men ging zich weer richten op de concurrentie met de Telegraaf. Het ledenaantal nam direct weer flink toe.

 

Mede door de diverse tests in het AD, het sportkatern en de verschillende regionale edities is het AD sterker dan ooit. Wil je ook 7 dagen in de week genieten van het laatste nationale en internationale nieuws? De voordeligste AD abonnementen vind je bij Nieuwsbeleving.nl.

Lees het AD vanaf 12.95
Het AD krijgt gemiddeld een 7.3 / 10 (44 stemmen)