Telegraaf aanbieding

De Telegraaf verschijnt op papier in tabloid-formaat, maar is ook digitaal te ontvangen op je smartphone, tablet of computer. Met een (digitaal) Telegraaf abonnement ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld. Met boeiende achtergrondverhalen, foto’s en een sterke financiële en sportsectie maakt het De Telegraaf de best gelezen krant van Nederland.

 

Bekijk onze Telegraaf aanbiedingen

1. Telegraaf – alle acties op een rij

 

Klik op de pijl of veeg met je vinger over de foto voor de volgende aanbieding.

Telegraaf abonnement

Bij Nieuwsbeleving.nl vind je altijd de beste Telegraaf abonnementen. Kies je voor een proefabonnement op de papieren krant of liever een digitaal abonnement met spectaculaire welkomstcadeaus? De ideale Telegraaf aanbieding zit er vast tussen.

1 miljoen lezers

 

De Telegraaf is al vele jaren de grootste krant van Nederland. Het biedt een goede mix van actualiteit en amusement. Hierdoor heeft men een groot draagvlak gecreëerd onder diverse soorten lezers.

 

Naast het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, sport, economie en cultuur, vind je bij de Telegraaf ook nieuws over nationale en internationale sterren. Toch is de krant zeker geen boulevardblad. Extra bijlages als het sportkatern en “De Financiële Telegraaf” zijn serieuzer van opzet.

 

De abonnementen van de Telegraaf kunnen regelmatig wisselen. Op dit moment kun je kiezen meerdere Telegraaf abonnementen (zie hierboven).

Telegraaf nu ook digitaal

 

Vind je de krant op papier ontvangen niet meer van deze tijd? Dan is er goed nieuws voor de digitale lezers. Sinds enige tijd kun je de Telegraaf ook digitaal ontvangen via uw smartphone, tablet of computer. Hierdoor heb je het laatste nieuws altijd direct bij u.

 

Voor abonnees is er echter meer. De digitale Telegraaf verschijnt ook op zondag, waardoor je 7 dagen in de week op de hoogte blijft van alles wat er speelt in de wereld.

 

Dankzij de brede doelgroep die de krant aan wil spreken is er voor iedere lezer altijd iets interessants te ontdekken.

Extra edities

 

Veel kranten zien hun ledenaantal teruglopen, mede door de nieuwsvoorziening die het internet tegenwoordig biedt. Hierdoor heb je nieuws direct bij de hand en lees je het niet pas de volgende dag in de krant. Daar heeft de Telegraaf iets op gevonden.

 

Sinds december 2014 ontvangen digitale abonnees daarom 2 keer per dag de digitale Telegraaf. ‘s Morgens om 06.30 ontvang je de gewone digitale versie van de krant en ‘s avonds vanaf 21.00 krijg je de speciale digitale avondeditie.

 

Hierdoor ben je altijd op de hoogte van al het actuele nieuws uit binnen- en buitenland. De Telegraaf komt hiermee abonnees tegemoet om altijd en overal te beschikken over de laatste stand van zaken in de wereld.

Geschiedenis

 

De Telegraaf is opgericht in 1893 en is, naast de grootste krant van Nederland, ook één van de oudste landelijke dagbladen. Jonkheer Henry Tindal was de man die het avontuur van deze krant begon.

 

Het verleden van dit dagblad kenmerkte een aantal schandalen, waaronder de periode tijdens de 2e Wereldoorlog en het daarop volgende verschijningsverbod (1945-1949), maar de krant kwam altijd sterker weer terug.

 

Vanaf 1949 begon de opmars pas echt. Het zette de eerste stappen om het grootste dagblad van Nederland te worden wat het nu is.

Digitale pionier

 

Als één van de eerste kranten voelde de Telegraaf de opmars van het internet als een bedreiging. Daarom begon men al in 1996 met een bijbehorende nieuwswebsite en de slogan “Nummer één in nieuws”. Naast de website met het laatste nieuws volgde er een webshop, een mobiele- en videodienst en social-media pagina’s op Facebook en Twitter.

 

De Telegraaf is koploper in vernieuwing, mede dankzij de extra digitale abonnementen met de zondag- en avondedities.

 

Zoek je de voordeligste Telegraaf aanbiedingen? Bij Nieuwsbeleving.nl vind je altijd de beste deals. Ontvang ook een voordelig Telegraaf abonnement met spectaculaire welkomstcadeaus.

De mooiste cadeaus

 

De Telegraaf is de grootste krant van Nederland en wil dat graag blijven. Daarom kun je profiteren van spectaculaire cadeaus bij je Telegraaf abonnement. Hoe langer het abonnement dat je neemt, hoe voordeliger de aanbieding.

 

Zo kun je bij abonnementen met een korte duur al profiteren van geschenken als tijdschriftabonnementen, boeken of films. Kies je echter voor een abonnement met een langere looptijd, dan krijg je echt een spectaculair cadeau.

 

De Telegraaf heeft al regelmatig iPads cadeau gegeven aan nieuwe abonnees. Zo kun je overal digitaal je krant lezen. Houd deze pagina in de gaten, want bij Nieuwsbeleving.nl vind je namelijk altijd de laatste Telegraaf aanbiedingen.

Lees de Telegraaf vanaf 12.50
De Telegraaf krijgt gemiddeld een 7.8 / 10 (34 stemmen)