NRC Handelsblad aanbieding

Het NRC Handelsblad is een invloedrijke kwaliteitskrant, waarbij de nadruk sterk ligt op buitenland, politiek, economie en cultuur. Kies voor een digitaal NRC abonnement en je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws op je smartphone, tablet of computer. Heb je de papieren krant ook graag in de brievenbus? Ook dat is geen probleem.

 

Bekijk onze NRC aanbiedingen

NRC alle acties op een rij.

 

NRC abonnement

Bij Nieuwsbeleving.nl vind je altijd de beste aanbiedingen voor een krantenabonnement. Wil je een NRC abonnement afsluiten met een leuk welkomstcadeau of profiteren van een mooie korting? Bij ons heb je volop keuze uit verschillende aanbiedingen.

 

Signatuur

 

Het liberale NRC Handelsblad is een echte kwaliteitskrant. Bij een kwaliteitskrant is het van belang om neutrale en genuanceerde berichtgeving te brengen, waarbij diepgang en een hoge kennisoverdracht belangrijk is.

 

Dankzij de 23 verschillende buitenland correspondenten heeft het NRC het grootste buitenlandse netwerk van alle Nederlandse media. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van wat er zich in de wereld allemaal afspeelt. Uiteraard wordt ook het Nederlandse nieuws niet vergeten door het NRC.

 

Het NRC staat voor onderzoeksjournalistiek, waarbij altijd de diepgang wordt gezocht in diverse actualiteiten. Wil je profiteren van onze scherp geprijsde aanbiedingen op een NRC abonnement? Lees dan gauw verder.

 

Cadeau bij NRC

Het NRC wil graag groeien en toetreden tot de top 3 van Nederlandse dagbladen. Om dit te bereiken geeft het NRC regelmatig spectaculaire welkomstgeschenken weg als je een abonnement op het NRC afsluit.

 

Dat deze strategie succes heeft blijkt wel uit de cijfers. De laatste maanden trekt het NRC snel nieuwe (digitale) abonnees aan. Kies voor inhoud en kwaliteit en trakteer jezelf op een NRC abonnement met een mooi cadeau.

Digitale editie

 

Net zoals bij vele andere Nederlandse dagbladen, kun je tegenwoordig het NRC ook digitaal ontvangen. Je hoeft niet langer te wachten tot de papieren krant in de brievenbus valt om te beginnen met lezen, maar je kunt overal direct toegang krijgen tot de digitale krant via uw smartphone, tablet of computer.

 

Het NRC Handelsblad is een echte avondkrant. Bij de meeste lezers valt de papieren versie rond etenstijd, of zelfs nog iets later, in de brievenbus.

 

Hier heb je bij een digitaal abonnement geen problemen meer mee. Vanaf 16.00 uur krijg je direct online toegang tot de volledige krant. Waar je je ook bevindt, je kunt direct beginnen met het lezen van de actualiteiten.

 

Bovendien vernieuwt de speciale NRC website de hele dag door. Start ook met de nieuwsvoorziening van de toekomst en beleef overal de kwaliteit en de diepgang dat het NRC Handelsblad je te bieden heeft.

Wil je ook een voordelig NRC abonnement inclusief een iPad of iPhone of één van de andere spectaculaire welkomstgeschenken? De aanbiedingen kunnen wisselen, dus wees er snel bij.

Over het NRC

 

In tegenstelling tot vele andere landelijke dagbladen bestaat het NRC nog niet zo heel erg lang. Op 1 oktober 1970 zag het NRC voor het eerst het daglicht. Dit kwam door een fusie met het Algemeen Handelsblad en de Nieuwe Rotterdamse Courant.

 

De NRC is vandaag de dag de 4e krant van Nederland met een oplage van ongeveer 200000 exemplaren. Het motto is “Lux et Libertas”, oftewel Licht en Vrijheid. Dit motto komt van de Verlichting en Vrijheid van de liberaal Thorbecke.

 

Sinds 2011 verschijnt de krant op tabloidformaat en in het weekend krijgt u het extra dikke NRC Weekend. Deze special richt zich op onderzoeksjournalistiek en verhalen over persoonlijke financiën en duurzaamheid. Het extra katern “Lux” in de zaterdageditie bericht over reizen, design, mode en gastronomie.

 

Digitale lezers ontvangen deze extra dikke editie uiteraard op hun smartphone, tablet of computer. Het NRC wil lezers het nieuws laten beleven door diepgang en kwaliteit te bieden. Kies je ook voor diepgang en kwaliteit? Vraag dan snel een NRC abonnement aan.

Lees NRC Handelsblad vanaf 23
NRC Handelsblad krijgt gemiddeld een 8.6 / 10 (54 stemmen)