Trouw aanbieding

Het dagblad Trouw valt ook onder het selecte aantal kwaliteitskranten die Nederland rijk is. Naast het actuele nieuws uit binnen- en buitenland is Trouw onderscheidend door de nadrukkelijke aandacht voor nieuws en beschouwingen in de wereld van religie, onderwijs en zorg. Je leest er bovendien dagelijkse achtergrondreportages en opiniestukken.

 

Bekijk onze Trouw aanbiedingen

1. Trouw – Zaterdag PLUS (24/7 digitaal + zaterdag op de mat) – €16,99 p.m.

 

Klik op de pijl of veeg met je vinger over de foto voor de volgende aanbieding.

Neem contact op Wil je iets weten? Stel je vraag Neem contact op

Trouw abonnement

Bij Nieuwsbeleving.nl vind je de beste Trouw aanbiedingen. Regelmatig ontvang je spectaculaire welkomstgeschenken als tablets of e-readers bij je Trouw abonnement. We hebben verschillende acties voor je in de aanbieding. Maak een keuze uit een van de opties hierboven. Klik op de pijltjes of swipe met je vinger of muis.

Over dagblad Trouw

 

Trouw verscheen op 18 februari 1943 voor het eerst onder de naam “Oranje-Bode”. De krant mag gezien worden als een echte verzetskrant en is opgericht door een groep orthodox-protestantse verzetsmensen.

 

Waarheidsvinding hadden zij hoog in het vaandel en de krant heeft haar ideologie nooit verkwanseld. Anno nu – meer dan 70 jaar later – is Trouw nog altijd springlevend.

 

In 2012 is Trouw uitgeroepen tot “European Newspaper of the Year 2012”. Deze prijs kregen ze mede door de dagelijkse achtergrondbijlage die geroemd werd om de uitstekende kwaliteit.

 

De krant verschijnt van maandag tot en met vrijdag in twee katernen. Het eerste katern is de nieuwskrant en het tweede katern “De Verdieping” gaat dieper in op actuele zaken vanuit de hele wereld. Op zaterdag bevat Trouw het zaterdagmagazine “Letter & Geest.

 

Dit magazine bevat diverse essays, interviews en recensies. Ook ontvang je de bijlage “Tijd” vol persoonlijke verhalen. Wil je een abonnement op dit landelijke dagblad nemen? Kijk dan snel verder wat Nieuwsbeleving.nl voor je kan betekenen.

 

Wil je profiteren van de beste Trouw aanbiedingen? Kijk snel bij de Trouw abonnementen die Nieuwsbeleving.nl voor je heeft verzameld.

Trouw nu ook digitaal

 

Net als andere dagbladen kon ook Trouw niet achterblijven met het digitaal aanbieden van de krant. Daarom heeft het Trouw maar liefst 3 verschillende digitale abonnementen. Volledig digitaal, zaterdageditie + digitaal en compleet (zowel papieren Trouw als digitaal).

 

Bij een digitaal abonnement ontvang je de krant elke morgen rond 06.00 uur. Deze kan je de hele dag lezen op je smartphone, tablet of computer. Je hebt Trouw dus altijd bij de hand.

 

Niet langer hoef je te wachten op de bezorger, je kunt altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de achtergrondverhalen beleven waar Trouw groot mee is geworden.

 

Ontvang een welkomstgeschenk

Ook dagblad Trouw doet mee met het aanbieden van mooie welkomstgeschenken voor nieuwe abonnees. In het verleden heeft Trouw diverse e-readers en tablets weggegeven bij abonnementen. Deze acties blijven steeds weer terugkomen.

 

Wil je ook een mooi welkomstgeschenk bij je Trouw abonnement ontvangen? Kijk dan snel naar de actuele Trouw abonnementen op deze pagina. Zit het abonnement met welkomstgeschenk van je keuze er dit keer niet bij?

 

Blijf deze pagina bekijken. Het aanbod met mooie cadeaus kan wekelijks verschillen.

Geschiedenis van Trouw

 

Trouw vindt zijn oorsprong in de Tweede Oorlog toen het werd uitgebracht onder de naam. Oranje-Bode. Het geloof in het vrije woord hebben werknemers van de krant met de dood moeten bekopen.

Tientallen verzetsmensen die werkten aan de Oranje-Bode zijn tijdens de oorlog opgepakt en gedood. Het dieptepunt was augustus 1944. Toen werden er in 1 keer 130 mensen opgepakt die werkten aan deze krant.

 

De Duitsers kwamen met een ultimatum. Stop met de oranje-bode of de 130 gevangenen worden gefusilleerd. De overgebleven verzetsmensen besloten niet te zwichten voor het dreigement en gingen door met het dagblad. Alle 130 gevangenen werden in het SS-concentratiekamp in Vught gefusilleerd.

 

Tot aan het einde van de oorlog verscheen de krant door het hele land met een oplage van 250.000 exemplaren, een ongekend aantal in het bezette Nederland.

 

Na de oorlog ging de krant verder als gereformeerde krant, maar die insteek werd later weer losgelaten. Nog steeds speelt religie een rol in Trouw, maar wordt er veel breder naar gekeken. Ook filosofie, duurzaamheid, natuur, gezondheid, onderwijs en wetenschap spelen een belangrijke rol in dagblad Trouw.

 

Het is een echte kwaliteitskrant waarbij verdieping en achtergrondreportages een grote rol spelen naast het dagelijkse nieuws uit binnen- en buitenland.

Lees de Trouw vanaf 12.95
De Trouw krijgt gemiddeld een 7.9 / 10 (33 stemmen)