NRC Next aanbieding

NRC Next is het kleinere broertje van het NRC Handelsblad. Deze krant richt zich op de hoogopgeleide lezer in de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar. NRC Next staat voor kwaliteit, kennis, onafhankelijkheid en diepgang. Alle onze aanbiedingen op een NRC Next abonnement vind je hieronder. Maak snel een keuze!

 

Bekijk onze NRC aanbiedingen

NRC alle acties op een rij.

 

NRC Next abonnement

Bij Nieuwsbeleving.nl vind je de meest actuele abonnementen. Regelmatig worden er leuke welkomstgeschenken weggegeven. Al in 2010 gaf het NRC Next een iPad weg voor nieuwe abonnees. Ook nu kun je profiteren van de iPad-actie. Maar je kunt natuurlijk ook uit één van de de andere NRC abonnementen kiezen.

De jongste telg aan de boom: NRC Next

 

Waar oudere kranten door het jonge publiek vaak als oubollig worden gezien, daar spreekt het NRC Next echt het jongere publiek aan.

 

Het NRC Next weet dat veel lezers tegenwoordig nieuws oppikken van andere kanalen, zoals het internet. Daarom zijn de artikelen kort en bondig van opzet, maar verliezen zeker niet aan diepgang. Wel zijn er meer afbeeldingen, columns, strips en puzzels in dit landelijk dagblad te vinden.

 

Het NRC Next bestaat uit 3 verschillende onderdelen: “Weten” (nieuws), “Denken” (opinies en inzichten) en “Doen” (wat is er te doen?).

 

Door deze opzet kan het NRC Next onderscheidend zijn ten opzichte van andere landelijke dagbladen en tevens de grote groep internetgebruikers een meerwaarde bieden.

Digitale abonnementen van NRC

 

De laatste jaren zijn de digitale krantenabonnementen sterk in opkomst. De voordelen van een digitale krant zijn eindeloos.

 

Nagenoeg iedereen beschikt over een tablet, smartphone of computer/laptop en heeft altijd minstens 1 van deze apparaten bij de hand.

 

Bij een digitaal NRC Next abonnement heb je daarom ook altijd je favoriete krant direct voor het grijpen. De digitale NRC Next is maandag tot en met zaterdag verkrijgbaar vanaf 06.00 uur ‘s morgens.

 

Je hoeft niet meer te wachten tot de bezorger bij je brievenbus is geweest, maar kunt direct het nieuws van NRC Next beleven.

Geschiedenis NRC Next: Kort maar krachtig

 

Dit kleinere broertje van het NRC Handelsblad heeft een eigen redactie, maar werken toch nauw samen. In 2006 verscheen de eerste editie met het doel om jonge hoogopgeleide lezers te trekken. De krant verschijnt als papieren versie en als digitale krant en heeft een oplage van bijna 60000.

 

NRC Next verschijnt 6 dagen in de week waarbij de zaterdageditie bestaat uit twee verschillende katernen. Het eerste katern omvat de gebruikelijke “Weten, Denken en Doen” secties en het tweede katern draait om “Offline” boordevol columns en achtergrondverhalen over actuele onderwerpen.

 

Wil je ook een dagblad op een moderne wijze beleven? Het NRC Next gaat prima samen met de dagelijkse nieuwsvoorziening op internet. Kies voor een NRC Next aanbieding van Nieuwsbeleving.nl.

Spectaculair welkomstcadeau

Veel landelijke dagbladen proberen nieuwe abonnees te werven met mooie welkomstgeschenken, maar het NRC Next gaat hierin wel heel ver! Wil je een nieuwe iPhone of iPad bij je abonnement? Het zou zomaar kunnen dat deze mooie cadeaus dit keer bij een NRC Next abonnement cadeau gegeven worden.

 

Deze actie begon 5 jaar geleden en komt vandaag de dag steeds weer terug. Het aanbod aan welkomstgeschenken kan elke keer wijzigen, maar het verleden heeft uitgewezen dat dit dagblad zeer gul is voor nieuwe abonnees.

 

Blijf deze pagina checken voor de laatste NRC aanbiedingen en wie weet ontvang je straks ook dagelijks de digitale NRC Next op je nieuwe iPhone of iPad.

Lees NRC Next vanaf 21
NRC Next krijgt gemiddeld een 7.4 / 10 (41 stemmen)